‘Skyfall’ je službeni naslov 23. po redu filma o Jamesu Bondu


Na danas održanoj press konferenciji u Londonu, producenti filma o Jamesu Bondu, Michael G. Wilson i Barbara Broccoli predstavili su kompletnu filmsku ekipu najnovije avanture legendarnog tajnog agenta 007 te objavili službeni naziv – Skyfall.

‘Skyfall’ je službeni naslov 23. po redu filma o Jamesu Bondu – uvjerljivo najdužeg filmskog serijala u povijesti kinematografije. Film će režirati dobitnik nagrade Oscar Sam Mendes, a ulogu Jamesa Bonda po treći puta će odigrati Daniel Craig. U filmu će također glumiti i Javier Bardem, Judi Dench, Naomie Harris, Berencie Marlohe, Ralph Fiennes, Albert Finney i Ben Whishaw.

Scenarij za film napisali su Neal Purvis, Robert Wade i John Logan, a o njegovoj radnji vrlo se malo zna: Bondova lojalnost agentici M (Dench) doći će na kušnju nakon što ju počne sustizati vlastita prošlost. Poslije napada na MI6, agent 007 morat će pronaći i uništiti prijetnju.

Snimanje filma započinje već u ponedjeljak, 7. decembra , a u kinima diljem svijeta zaigrat će krajem oktobra  2012. godine.

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s